Zuster Jansen in Arnhem: dit zijn de mogelijkheden

Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar merkt u dat u meer zorg en ondersteuning nodig heeft? Wellicht kan de particuliere zorg van thuiszorgorganisatie Zuster Jansen dan de uitkomst bieden. Zij zijn namelijk ook actief in De Laar.

Kiezen voor particuliere thuiszorg heeft meerdere voordelen. Hieronder leest u welke dit precies zijn.

Individuele aandacht staat centraal

Bij de particuliere thuiszorg van Zuster Jansen staat individuele aandacht altijd centraal. De zorgverleners hebben veel ervaring en kunnen u elk moment van de dag helpen en ondersteunen: ook met een relatief intensieve zorgvraag. De zorg kunt u volledig naar eigen wens invullen. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan helpen met aankleden en wassen, maar ook aan samen wandelen en spelletjes spelen.

Geen wachtlijsten: snel hulp

Een ander voordeel is dat er bij de particuliere thuiszorg van Zuster Jansen geen sprake is van wachtlijsten. Dit is vaak wel het geval in de reguliere thuiszorg. U voorkomt hiermee veel stress en de kans dat u langere tijd zonder de gewenste zorg zit. Er kan direct een plan worden gemaakt om zo snel mogelijk de juiste zorg te starten.

Een klein, vast team

We begrijpen dat vertrouwen op de zorgmedewerker erg belangrijk is voor uw en uw naasten. Het is daarom fijn dat er bij Zuster Jansen altijd wordt gewerkt met vaste en kleine teams van maximaal 5 medewerkers. Zo weet u precies wie er over de vloer komt en heeft u nooit te maken met wisselende zorgverleners.

Hoe werkt het aanvragen van particuliere zorg?

Zuster Jansen biedt ook particuliere thuiszorg in De Laar. De kosten voor particuliere thuiszorg zijn voor eigen rekening, maar het is goed mogelijk dat uw naaste met dementie recht heeft op een persoonsgebonden budget (pgb). Dit zal een deel van de kosten opvangen.

Meer informatie? Bekijk dan ook eens de website van Zuster Jansen: https://www.zusterjansen.nl/werkgebied/particuliere-thuiszorg-arnhem/