Wijkcentrum de Laar opent zijn deuren

Hoi allen, Het is nog even wachten op een passende naam voor het wijkcentrum, maar binnenkort kunnen jullie hier als bewoners allemaal over meebeslissen. Hierover horen jullie later meer. Ondanks dat de naam nog even op zich laat wachten, gooien we de deuren van het wijkcentrum al wel open!

Vanaf nu zullen wij elke week op maandagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur en op de woensdagmiddag vanaf 13:00 uur geopend zijn. Het wijkcentrum bevindt zich aan de achterkant van Sporthal de Laar, Brabantweg 115. (zie foto onderaan de pagina). Elke maandag starten we met een koffieochtend. Wil je graag je buren ontmoeten en gezellig kletsen, wil je meedenken over activiteiten in de Laar of heb je mooie ideeën voor in het wijkcentrum kom dan vooral een kijkje nemen. Ook hebben we binnen een minibieb waar je boeken kunt ruilen en lenen. 

Daarnaast zijn er al een aantal enthousiaste bewoners gestart met hun plannen. Zo zetten een aantal bewoners zich in voor het opknappen van de tuin van het wijkcentrum en hebben bewoners een fotografieclub opgezet. Heb je dus groene vingers en/of ben je een enthousiaste hobbyfotograaf? Kom dan vooral even langs, misschien is het wat voor jou. 

Gezien de huidige coronamaatregelen willen we iedereen die het leuk vindt om langs te komen nog wel even vragen dit bij ons aan te geven, zo kunnen wij voorkomen dat het niet al te druk wordt. Dit kan via de kanalen onderaan de pagina. Het wijkcentrum is verder voor iedereen toegankelijk, we vragen niet om een coronacheck bij de deur. Wel houden we de algemene maatregelen voor binnen aan: mondkapje tijdens het lopen, ventileren en waar kan afstand houden.  

Hopelijk tot snel in het wijkcentrum! 

Locatie: Het wijkcentrum bevindt zich aan de achterkant van sporthal de Laar (brabantweg 115)

Groetjes,

Lisanne en Larissa (bewonersondersteuners Rijnstad)

 

rijnstadlogo

Tel: 06-52729039

E-mail: L.Schaart-Derksen@rijnstad.nl

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100072702693338