Wegwerkzaamheden route Lelyweg Presikhaaf

Veiliger fietsoversteek rotonde Pieter Calandweg - Oude Zevenaarseweg. Op de oversteek bij de rotonde van de Pieter Calandweg en de Oude Zevenaarseweg gebeuren veel fietsongelukken. Daarom gaat de gemeente deze oversteek veiliger maken voor fietsers.

In verband met de werkzaamheden is de oversteek vanaf maandag 2 december 6.00 tot en met 20 december 17.00 uur volledig afgesloten voor fietsers. De werkzaamheden vinden overdag plaats. De gemeente doet er alles aan om de overlast te beperken.

Bereikbaarheid
Het doorgaande fietsverkeer wordt omgeleid via de Voetiuslaan, IJssellaan, Het Zwin, Slaakweg en de Volkerakstraat. Parkeren langs het werkgebied is tijdens de werkzaamheden niet mogelijk.

Busdiensten
De busdiensten rijden volgens de normale dienstregeling. Voor de bushalte Dr. C. Lelyweg Noord, worden tijdelijke bushaltes geplaatst. Kijk voor actuele vervoersinformatie op www.breng.nl

Planning
De planning kán uitlopen als er sprake is van slechte weersomstandigheden.

Meer informatie
Blijf op de hoogte van de werkzaamheden via de website van de aannemer: www.roelofsgroep.nl/gow. Met de Roelofs-app ontvangt u snel en overzichtelijk het laatste nieuws over de werkzaamheden. Deze app voor smartphones is beschikbaar in de app-store voor Android en IOS systemen.