Toneelvoorstelling over Geld en Duurzame Mode

Geld houdt ons allen op de een of andere wijze bezig. De gebeurtenissen bij de Silicon Valley Bank en Credit Suisse waren spannend. Als zelfs het IMF al waarschuwt dat het risico op een nieuwe bankencrisis 15% bedraagt[1], dan moet er wel wat aan de hand zijn.
Gelukkig zijn er op lokale schaal ook initiatieven die een hoopvoller perspectief op geld bieden.

In dat kader brengt Arnhems Hert als prelude op Juni Modemaand Arnhem een toneelvoorstelling over Geld en Genoeg. Daarvoor hebben we de internationaal bekende Dette Glashouwer uit Amsterdam naar Arnhem gehaald. Dette zal in een wervelende voorstelling de bezoekers inzicht geven in wat geld nu werkelijk is.

Daarna zullen Arnhemse duurzame mode iconen Erik Toenhake (Aarden en mede founder Arnhems Hert), Elsien Gringhuis (Studio Elsien Gringhuis) en Sebastiaan Kramer (Creatief Directeur Fashion + Design Festival Arnhem) met Tjwan Oei (Arnhems Hert) verder ingaan op de verbinding tussen geld, duurzaamheid en mode in Arnhem.

 

Datum:

woensdag 31 mei 2023

Locatie:

Theater het Hof in het Spijkerkwartier (Boekhorsterstraat 58)

6828DV

Aanvang:

20:15 uur (inloop vanaf 19:45 uur)

Programma:

 

20:15 uur: Dette met Geld en Genoeg

21:00 uur: Geld à Duurzaamheid à Mode

21:45 uur: Afsluiting en gelegenheid tot napraten.

Kaarten zijn bij voorinschrijving on-line verkrijgbaar via de website van Arnhems Hert.

(€ 18.00 Euro bij voorinschrijving en € 23,00 op de avond zelf bij de kassa, voor zover plaats)

 

 

 

 

 

 

 


Reserveer nu jouw plaats
en scan de QR-code

 

https://arnhemshert.nl/2023/03/03/geld-en-genoeg-inschrijven

Wat doet Arnhems Hert?

Arnhems Hert bouwt aan een community van inwoners, ondernemers én organisaties in de regio Arnhem. Daarin werken wij samen aan een betere leefomgeving en een duurzame, lokale en florerende economie. De impact verdubbelt doordat het lokale betaalmiddel Arnhems Hert waarmee jij betaalt ook door de volgende deelnemer weer lokaal en duurzaam besteed wordt binnen de community, enz. Inwoners en het lokale MKB profiteren hiervan.
Wil je meer weten? Kijk dan op www.arnhemshert.nl