Open Huis Voedselbank Arnhem

Voedselbank Arnhem zet haar deuren open op zaterdag 18 november. Van 11.00 – 15.30 uur is iedereen welkom die een kijkje wil nemen bij het nieuwe Centraal Uitgiftepunt Arnhem-Zuid, Overmaat 10, Arnhem-Zuid.

Sinds begin september is dit nieuwe winkelconcept al in werking. Op 30 september werd het officieel geopend door wethouder Gerrie Elfrink. Normaal is het uitgiftepunt alleen open voor klanten. Op 18 november mag iedereen komen kijken.

Inloop
Er zijn vrijwilligers die uitleg geven over hoe het allemaal werkt. U loopt door het pand en ziet hoe wij dit voor de klanten zo aangenaam en gezellig mogelijk maken. Het wordt een leuke dag. Er is gratis koffie, iets lekkers voor iedereen, een rondleiding en een infomarkt. 

Uniek concept
Dit concept is uniek in Nederland. Arnhem is een van de eerste steden waar klanten nu zelf bij het uitgiftepunt hun voedsel kunnen kiezen. Dat betekent meer vers, meer eigen keuze en minder voedselverspilling!

Kom vooral een kijkje nemen. Voedselbank Arnhem verwelkomt u graag op 18 november vanaf 11.00 tot 15.30 uur op de Overmaat 10 (dat is op het bedrijventerrein ‘Overmaat’ achter de OHRA-toren).