Oliebollenactie afgelast - Wel statiegeldactie!

De oliebollenactie voor een groen en uitdagend schoolplein voor basisschool de Laarhorst is afgelast. Helaas zijn ook wij geraakt door de coronamaatregelen; samen met het schoolbestuur hebben we besloten om de actie te annuleren. <--break->Hoewel we deze actie coronaproof konden uitvoeren, heeft onze school ook een voorbeeldfunctie in het uitdragen van het advies dat de overheid ons geeft; vermijd onnodige extra contactmomenten en bewegingen. Dit betekent dus dat wij uw oliebollen niet gaan bakken. Voor ons een ontzettende domper, alle tijd en moeite voor niets, voor u betekent het dat u helaas elders uw oliebollen moet kopen.

Hoe gaat het nu verder? Statiegeldactie!
Wie reeds bestelt heeft, krijgt vandaag of uiterlijk morgen het geld van uw bestelling teruggestort. Maar we blijven enthousiast! Vanaf 1 januari kunt u uw statiegeldflessen inleveren bij Coop Kroonse Wal en het bedrag aan ons doneren. Coop verdubbelt zelfs de opbrengst! De flessen kunnen ook ingeleverd worden op basisschool de Laarhorst.

Draagt u onze plannen een warm hart toe? Dan stellen we een financiële bijdrage op prijs. Een nieuw schoolplein kost veel geld, door acties en een aantal subidiemogelijkheden hopen we een flink bedrag op te halen. Maar elke euro extra is er één. U kunt een donatie doen via deze link:

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=sCb15xJZSQqL8mOeVAhpmA

We wensen iedereen hele fijne feestdagen en blijf gezond!
Met vriendelijke groet,
A. (Ankie) Ruijter-de Vreugd 
Groenbeheerder Stedelijke inrichting, regio ‘t Harde

 

---------------------------------------------------

Hieronder nog de tekst van de nu dus afgelaste actie:

Zou u mee willen doen aan de oliebollenactie ter financiering van een nieuw en groen schoolplein van de Laarhorst? Bestel dan hier uw oliebollen voor oud en nieuw. Er zitten 10 oliebollen in 1 zak en de prijs per zak is €7,50. <--break->De oliebollen worden gebakken met en zonder krenten en zijn af te halen op donderdag 30 december. Geef een tijd aan wanneer u de oliebollen komt ophalen op het schoolplein (ingang schoolplein bevindt zich aan de Boshovenstraat).We bezorgen ook aan huis, maar alleen in Arnhem en Elst. We vragen hiervoor een extra bijdragen van €2,50. We willen u vragen om vooraf te betalen. Na het plaatsen van de bestelling krijgt u van ons een bevestiging per mail met daarin de gegevens om de bestelling te betalen. Uw bestelling is definitief na ontvangst van de betaling. Vermeld daarbij uw naam en het aantal zakken met en zonder krenten. Mail naar: laarhorstvergroent@gmail.com  Of bestel m.b.v. deze code of de link daaronder: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUQesxluqLbOZEcBCBaxZADa8dvcyJ3nl76cGLDcGZhumiYg/viewform?usp=sf_link