Lekker griezelen in Burgers

Koninklijke Burgers' Zoo organiseert in de herfstvakantie van zaterdag 29 september tot en met zondag 28 oktober 2018 het evenement Dino's in the Zoo. Meer dan 50 reusachtige brullende en bewegende dinosaurussen doemen overal op, verspreid door het hele dierenpark.

Het grootste exemplaar is een indrukwekkende Brachiosaurus met een lengte van maar liefst 12 meter. Bezoekers betalen het normale tarief; abonnementhouders zijn gratis: www.burgerszoo.nl/dinos.

De Tyrannosaurus rex (9 meter) ontbreekt natuurlijk niet als één van de meest gevreesde roofdieren uit de hoogtijdagen van de dinosaurussen. Net zo min als de Brachiosaurus (12 meter), een vreedzame planteneter van reusachtige afmetingen. Of de kenmerkende Triceratops (9 meter), die met zijn drie geduchte scherpe hoorns voor op de kop wel wat weg heeft van de hedendaagse neushoorns.

De vliegende Pterodactyls (4 meter) of de zwemmende Plesiosaurussen (4 meter) illustreren de complete heerschappij van deze oerreptielen ter land, ter zee en in de lucht in het Mesozoïcum.

Bron: https://www.arnhemsekoerier.nl/nieuws/algemeen/497496/reusachtige-dino-s...

   Koetjie, koetjiie, koetjie.... 

 

   Wraaaaaahh... 

 

 The beauty and the Beast. 

 

Jurassic Park, weet u nog? De film: https://www.youtube.com/watch?v=PJlmYh27MHg. 

Meer dino: 

https://www.youtube.com/watch?v=nodtA3_iCg8

https://www.youtube.com/watch?v=leoyVcl75lE

https://www.youtube.com/watch?v=MHxPKvLFNYg