Laat jij je door ons strikken?

Lijkt het je leuk om in een gezellig POPKOOR te zingen, laat je dan door ons strikken. Popkoor Akkoord organiseert namelijk in de maand september op woensdagavond een INLOOPMAAND.

In 2024 bestaat het koor 45 jaar en volgend jaar november wordt dit dan ook met een show met meerdere voorstellingen gevierd. Concreet betekent dit een hele avond entertainment, verzorgd door de leden van Popkoor Akkoord. Nu de zomerstop achter de rug is, gaan de koorleden aan de slag met de voorbereidingen van de nieuwe show, een mooi moment om in te stappen. Je draait dan namelijk vanaf het begin met de groep mee. Het koor is ingedeeld in sopranen, alten, tenoren en bassen en op dit moment is er bij alle stemgroepen ruimte voor nieuwe leden. Heb je geen idee bij welke stemgroep je hoort? Geen probleem, dat probleem lost onze dirigent Kim de Fuijk die avond heel makkelijk op.

Heb je interesse? Je bent dan de komende vier woensdagen van harte welkom om tijdens onze inloopmaand lekker mee te draaien. Popkoor Akkoord repeteert in de aula van basisschool Stap voor Stap aan de Kruisakkers 3 in Elst. Je wordt tussen 19.30 en 19.40 uur verwacht en de avond start om 19.45 uur. Op ons repertoire staan op dit moment nummers als Uprising van Muse, Zombie van The Cranberries, I’m still standing van Elton John, Shallow van Bradley Cooper en Lady Gaga, Memories van Maroon 5 en Multicolor van Son Mieux.

Laat je je graag door ons strikken, dan kun je je voor de inloopmaand aanmelden via het e-mailadres popkoorakkoord@hotmail.com. Heb je nog vragen, dan kun je via dit mailadres ook bij ons terecht. Je bent van harte welkom!