Krijg de Kleertjes in De Laar

Kinderen groeien snel uit hun kleren. Nieuwe kopen is duur, en de oude zomaar weggooien is zonde. De oplossing: ruilen. Bij de ruilpunten van KrijgdeKleertjes kun je gebruikte kinderkleding die heel, schoon en draagbaar is, inruilen voor een andere maat. Een zo’n ruilpunt bevindt zich in de Laar West.

Om te komen ruilen maak je een afspraak via email (krijgdekleertjesarnhemzuid@gmail.com) of via de facebook pagina (www.facebook.com/krijgdekleertjesarnhemzuid). Je brengt je eigen overbodige kinderkleding mee, en zoekt uit de voorraad van het ruilpunt wat je kunt gebruiken. Je mag evenveel volume meenemen als je inbrengt.

Wil je doneren? Dat kan ook. Maten waar we teveel van hebben, bieden we als pakket aan op de website, geven we weg aan mensen die het kunnen gebruiken of schenken we aan een ander goed doel. Zo zorgt KrijgdeKleertjes ervoor dat er minder kleding overbodig wordt gekocht of onnodig wordt weggegooid.

KrijgdeKleertjes is een landelijk initiatief, met een website om online pakketten kleding en speelgoed uit te wisselen, en verspreid door heel Nederland lokale ruilpunten om ‘live’ te ruilen. Ruilpunt Arnhem Zuid is aan huis bij Maaike Pelser in de Laar West. 

KrijgdeKleertjes Arnhem Zuid, Ulvenhoutstraat 20

https://www.krijgdekleertjes.nl/ArnhemZuid

krijgdekleertjesarnhemzuid@gmail.com

www.facebook.com/krijgdekleertjesarnhemzuid