Helpt u mee onze teksten te verbeteren?

We willen graag dat alle Arnhemmers begrijpen wat we schrijven. Daarom horen we graag wat u van onze teksten vindt. Doet u mee? Wij zoeken Arnhemmers die onze teksten willen lezen en beoordelen. Wat is goed en wat kan volgens u beter?

Hoe kunt u meedoen?
Vindt u het leuk om regelmatig een tekst van de gemeente na te lezen en tips te geven hoe het beter kan? Bijvoorbeeld een brief of een flyer? Geef u dan op voor het lezerspanel voor de gemeente Arnhem via lezerspanel@arnhem.nl. Kennis van taal is niet nodig. Iedereen kan meedoen, want we kunnen juist van u leren.

Wat vragen wij van u?
U doet mee voor één jaar. 1 keer per 2 maanden sturen wij u een tekst van maximaal 1 bladzijde. Dat kan bijvoorbeeld een brief zijn, een mailbericht, een tekst voor onze website of voor social media. U leest de tekst en bekijkt of u die begrijpt. Maar ook of het boeiend is wat er staat en of het aansluit bij uw situatie en/of die van andere Arnhemmers. U geeft ons tips hoe het beter kan. Wij verwerken de tips en sturen u de nieuwe tekst toe. Zo kunt u zien wat het resultaat is.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.arnhem.nl/lezerspanel.