Eerste editie Kunstmarkt 55+ in Rozet

Met bezoek van Hedy d’Ancona.
Op zaterdag 2 september vindt de eerste editie van de Kunstmarkt 55+ plaats. Meer dan dertig oudere vrijetijdskunstenaars exposeren en verkopen hun werk van hoge kwaliteit. Deze bijzondere expositie is gratis te bezoeken van 11.00 tot 16.00 uur in Rozet, in het hart van Arnhem.

De Kunstmarkt is een initiatief van Kunstbedrijf Arnhem om oudere amateurkunstenaars een platform te geven, zodat jong en oud kunnen genieten van dit werk. Het aanbod aan kunstdisciplines is zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en diversiteit, en bevat onder meer beeldende kunst, fotografie, literatuur, sieraden en mode.

Speciale bezoeker: Hedy d’Ancona Voor deze bijzondere gelegenheid brengt ook Hedy d’Ancona een bezoekje aan de Kunstmarkt 55+. Zij is onder andere voormalig minister van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur, maar tegenwoordig ook ambassadeur van Lang Leve Kunst, een landelijk programma om cultuurparticipatie door ouderen te bevorderen. Rond 13.00 uur is zij aanwezig om de kunst te bewonderen en te spreken met deelnemers en bezoekers.

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 2 september 2017

Tijd: 11.00 – 16.00 uur

Locatie: Rozet, Kortestraat 16, Arnhem

Kosten: Geen

Voor wie: Kunstliefhebbers, van jong tot oud!

Meer informatie

Voor meer informatie: ineke.tegelaar@kunstbedrijfarnhem.nl of 06 – 83022817. De activiteiten staan ook op www.kunstbedrijfarnhem.nl/55plus

Datum: 
zaterdag, 2 september, 2017 - 11:00