Doorstart Alzheimercafé

Hebt u belangstelling voor meer informatie over dementie of Alzheimer en hoe muziek deze aandoening kan verlichten? Kom dan 18 september a.s. naar het Alzheimercafé  in Brasserie de Burcht, Rosendaalseweg 485 in Arnhem. 

U bent welkom vanaf 19.00 uur en het programma begint om 19.30 en duurt tot 21:30 uur. De toegang is gratis en ook koffie & thee zijn gratis. Aanmelden voor de avond is niet nodig.

Het Alzheimer Café is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten en andere belangstellenden. Hier kan in alle openheid worden gepraat over leven met dementie samen met een gespreksleider en inspirerende, deskundige sprekers. Wegens gebrek aan vrijwilligers heeft het café in Arnhem een pauze gehad.

Op 18 september maken wij een feestelijke doorstart in Brasserie de Burcht (Rosendaalseweg 485). Deze dag is extra feestelijk, omdat het samenvalt met Wereld Alzheimer Dag. Ignar Rip van AlzheimerMuziekGeluk.nl geeft deze avond een muzikale lezing met praktijkgerichte handvatten om muziekgeluk thuis toe te passen.

Met vriendelijke groet, 

Xeni Frencken,

vrijwilliger PR-werkgroep Alzheimer-café Arnhem

 

Voor meer informatie kunt u bellen naar:

Xeni Frencken, 06 45 75 24 56

Onno Walda, 06 55 74 76 11

Of mailen naar:

arnhem@alzheimer-nederland.nl

xeni@plan-x.online

 

Verdere informatie is ook te vinden op de websites:

https://www.alzheimer-nederland.nl/

https://www.alzheimermuziekgeluk.nl/

http://www.brasseriedeburcht.nl/