Donderdag 14 september Kunstcafe 55+ in De Laar

Op donderdag 14 september van 10.30 – 12.00 uur, inloop van 10.00 - 10.30 uur, is er weer een kunstcafé 55+ in de kantine van Sporthal De Laar-West, Brabantweg 115, 6844 GA Arnhem. De entrée is gratis, voor onbeperkt koffie en thee kunt een kaart voor € 5,- kopen. Theo Brink geeft een lezing en Rogé Zwart verzorgt de muziek.

Op 14 september geeft Theo Brink, schrijver van het boek Arnhem uit de Kunst, een lezing over publieke kunst in Arnhem, met specifieke aandacht voor de publieke kunst in De Laar. Tijdens deze lezing laat hij veel beeldmateriaal zien van de publieke kunstuitingen in De Laar en Arnhem en waar mogelijk vertelt hij er ook wat over.

In juli 2020 heeft hij, samen met Kunst en Cultuurgroep De Laar, al eens een routeboekje gemaakt over de publieke kunst in De Laar. Dit boekje wordt binnenkort heruitgegeven, maar nu met 30 objecten in plaats van eerder 21 objecten en in samenwerking met Rozet, passend in een reeks van meerdere van dit soort boekjes over kunst en cultuur in de Arnhemse wijken.

Zet 14 september in uw agenda en laat u verrassen over wat er in de wijk te zien is! Zanger/gitarist Rogé Zwart past zich qua repertoire moeiteloos aan zijn publiek aan. Of dat nu bewoners van een verzorgingshuis zijn of muziek bij de barbecue, bij een presentatie, bij een receptie, maar ook bij het afscheid van een dierbare. Hij heeft een uitgebreid repertoire. Rogé doet dit al 30 jaar.

Zie voor meer info: 

Kunst en Cultuur | Website van de Laar in Arnhem (delaararnhem.nl)

Terugblik op de Atelierroute De Laar 2023 | Website van de Laar in Arnhem (delaararnhem.nl)

Kunst en Cultuurgroep De Laar in Facebook - Rineke Nijssen - Louis Wagener - Jelleke Bakker - Petra van Houdt e.a. | Website van de Laar in Arnhem (delaararnhem.nl)

Laarnieuws nummer 4 is uit! | Website van de Laar in Arnhem (delaararnhem.nl)