De Levensvraagbaak

Allerlei vragen kunnen ons bezighouden: Wat geeft mij nu werkelijk zin en voldoening? Wat wil ik mijn kinderen doorgeven? Hoe geef ik dit verlies een plaats? Ik mis perspectief en doel in mijn leven. Hoe kijk ik tegen mijn eigen levenseinde aan? Vragen die opgeroepen worden door uiteenlopende ervaringen zoals: eenzaamheid, verlies, naderende dood, de verwachting van een kind, armoede, studiekeuze, werkeloosheid, scheiding, chronische ziekte, etc. 

Het kan goed doen om hier met vrienden of familie over te praten. Maar dit is niet altijd mogelijk of genoeg. Als u behoefte heeft aan contact en gesprek, kunt u een beroep doen op een getrainde vrijwilliger van de Levensvraagbaak. Zij luisteren met aandacht en zonder oordeel. Ze zijn er mee vertrouwd om over levensvragen en zingeving in gesprek te gaan. Op deze manier kunnen mensen op verhaal komen en uitspreken wat ze bezighoudt.

De Levensvraagbaak is een activiteit van de D3rde Verdieping, een centrum voor levensvragen gevestigd in de Rozet (K 3.09).

Voor het maken van een afspraak, bel: 026-3513185 / 026- 3519887 of mail: levensvraagbaak@d3rdeverdieping.nl. Elke woensdag is van 15:00 tot 17.00 een vrijwilliger aanwezig die met u in gesprek kan gaan. Op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 17.00 kunt u binnenlopen voor het maken van een afspraak. De gesprekken vinden thuis plaats of op een andere plek die men in onderling overleg afspreekt.

Info: www.d3rdeverdieping.nl  / www.levensvraagbaakarnhem.nl