De Laar Energiebewust informatieavond dinsdag 11 febr. a.s. De Kroon, 19.30 open

Beste wijkbewoners van de Laar. Energiebesparing is momenteel een hot-item binnen de gemeente. Maar wat betekent dit nu voor u? Iedereen heeft ermee te maken. De energierekening gaat omhoog. We moeten uiteindelijk van het gas af. Maar er zijn ook kansen voor u. Aanpassingen aan je huis hoeven niet duur te zijn. Op de avond geven wijkbewoners en professionals tips en adviezen over hoe u uw energierekening omlaag kan krijgen met kleine en goedkope aanpassingen.

Programma
Het programma is als bijlage toegevoegd - zie hieronder met aanklikken pdf.

Waar
Op dinsdag 11 februari om 20:00 uur organiseert de bewonersinitiatief "De Laar Energiebewust" deze informatieavond in Boerderij de Kroon. De zaal is open vanaf 19.30 uur. (Boerderij de Kroon ligt centraal in de wijk De Laar: Zorgboerderij De Kroon, Randweg 2, 6845 AC Arnhem; De zorgboerderij is bereikbaar met verschillende buslijnen: Lijn 5 en 6 en 20 is enkele minuten lopen, Lijn 14 stopt direct voor zorgboerderij de Kroon, Telefoon: (026) 20 221 90, Alleen op werkdagen van 8:00 tot 15:30 uur, info@zorgboerderijdekroon.nlhttp://zorgboerderijdekroon.nl/index.html.)  

Opgeven
Opgeven voor de avond hoeft niet, iedereen kan gewoon binnen komen lopen om gratis advies in te winnen.

Hopelijk zien wij u aanstaande dinsdag. Ook namens de organisatie.
Met vriendelijke groet,
Kevin Janssen,
Opbouwwerker Elderveld en de Laar

Deze informatieavond wordt georganiseerd door bewonersinitiatief 'De Laar Energiebewust'. Arnhem gaat van het gas af, wat kunnen de bewoners van De Laar verwachten? Hoe verduurzaam je je huis? Praktische informatie voor huizenbezitter en huurders.   

Zie verder de info in de bijlage