De Avond4daagse Arnhem Zuid

Wat een geluk dat we er nog zijn ! Na twee jaar afwezigheid mogen we weer van start, als alles zo blijft zoals het nu zo is zonder vrijheidsbeperkende maatregelen om buiten samen te zijn. 

Wie zijn wij? Het bestuur bestaat uit een stel goedgehumeurde personen die buurtgenoten proberen te vermaken met een gezinswandeltocht. Een aantal leden neemt er speciaal verlof voor op om dit evenement in juni te organiseren.

We doen dit als vrijwilligers al geruime tijd en kunnen er van genieten als alles klopt aan het einde van onze tocht De avondvierdaagse is er voor iedereen en moet ook voor alle lagen van de bevolking toegankelijk blijven. We houden de prijs laag.

We hebben speciale acties voor scholen, zodat ook dat ene kind wat anders nooit mee kan doen een startkaart kan ontvangen. We zijn achter de schermen bezig om het steeds leuker en beter te maken in samenwerking met de scholen en de sportkantine en zullen goede doelen blijven steunen. Deelnemers moeten kunnen zeggen: “Wouw wat een geweldig en goed georganiseerd spektakel!” 

Dit jaar organiseren wij de 25e editie van ons evenement, startend op dinsdag 7 juni 2022 om 18.30 uur. En hoop ik op vrijdag 10 juni, de laatste dag, trots de wisselbeker aan de school en de medailles te overhandigen. Maar vooral de glimlach terug te zien bij onze deelnemers!

Wil je ons helpen om dit evenement elk jaar door te laten gaan, meld je dan aan als vrijwilliger. We zijn al geholpen als je een avond beschikbaar bent. Tevens zoeken we nog een secretaris voor het bestuur. Lijkt je dit wat, stuur een mail naar a4darnhemzuid@gmail.com

Namens het bestuur, 
Alexander Meijer