Dag van de Laar

Kom ook naar de Dag van de Laar, zondag 2 september bij boerderij De Kroon, Randweg 2, Arnhem. Het wordt weer een spetterend evenement voor jong en oud! Van 11.00 – 16.00 uur is er veel te beleven.

Treintje door de wijk

Tussen 11.00 en 16.00 uur rijdt er een treintje door de wijk. Start is steeds bij boerderij De Kroon. Een ritje met dit treintje is gratis. De vertrektijden worden die dag bij de boerderij aangekondigd.

Wat is er nog meer te doen

Kinderkleedjesmarkt (aanmelden kan nog t/m 31 augustus), gratis ponyritje voor kinderen, grabbelton. In en rondom de sloot zijn activiteiten van Van Amerongen buitensport, zoals een hindernisbaan, indianenbrug en kanovaren. Kinderen kunnen zich laten schminken, er is een springkussen, een rodeostier, entertainment met leuke acts, Kop van Jut en reuze 4-op-rij. 

Demonstratie van badminton, Rad van fortuin met heel veel leuke prijzen 

Op het terrein komen diverse kramen, waar sociale instellingen (sociaal wijkteam, team Leefomgeving), de Afvalkaravaan van de gemeente Arnhem, de dierenambulance en hobbyisten uit de directe omgeving zich presenteren. Wijkvereniging De Oostelaar presenteert het programma voor het nieuwe seizoen en geeft demonstraties van een aantal activiteiten. 

Verder workshops rappen en graffiti, verzorgd door jongerencentrum Motion; tijdschema workshops

11.00 - 12.00 uur inschrijven

12.00 – 12.45 uur ronde 1 workshops

13.00 – 13.45 uur ronde 2 workshops

14.00 – 14.45 uur ronde 3 workshops

Terrassen en muziek

De gezellige terrassen nodigen uit om te relaxen met een hapje en een drankje of een ijsje en met muzikale omlijsting. 

Organisatie: wijkvereniging De Oostelaar i.s.m. wijkcentrum de Kroon. 

Mozaiekshop

Zie: http://www.delaararnhem.nl/wijkdag

Tot ziens op 2 september!

Verdere info: https://oostelaar.nl/