Blikmikkers officieel in gebruik genomen

Met een ferme worp van een plastic flesje in een van de blikmikkers nam wethouder R. van der Zee officieel de twee afvalbakken in gebruik, geplaatst aan de beide zijden van het viaduct van de Kroonse Wal. De afvalbakken stonden daar al een week en waren beide al een keer geleegd omdat ze helemaal vol zaten met afval. Het lijkt er dus op dat ze precies goed staan en zeer noodzakelijk zijn. Om mensen opmerkzaam te maken voor deze blikmikkers zijn er markeringen aangebracht op het fietspad.

Werkgroep Delaarschoon

Het plaatsen van deze blikmikkers is een initiatief van werkgroep delaarschoon. De blikmikkers kunnen tegen een stootje en worden ter leging meegenomen in de route van Dolmans Landscaping. Ze kosten 2500 euro per stuk en worden geleverd door de firma STEDON: https://www.stedon.nl/stedelijke-producten/straatmeubilair/afvalbakken/b...


Tegelijk ook met de ingebruikneming van de Blikmikkers was er de onthulling van het bord met daarop 'Het schone laantje van Loes', verricht door Kevin en Loes. Ze krijgt haar eigen laan als dank voor alles wat ze betekent heeft voor de werkgroep.

 

Ter afsluiting was er koffie en gebak in Boerderij De Kroon 

Zie verder de info in:
https://www.delaararnhem.nl/opening-schoonroute-kroonse-wal