Bijeenkomst Bijzonder in Arnhem 24 september a.s.

Een kind met een handicap, met een uitdaging, een bijzonder kind... Tja, hoe noem je dat eigenlijk... Als ouders van zo'n kind loop je niet alleen tegen de juiste omschrijving aan maar tegen nog veel meer dingen.

Uiteraard is ook ons kind het leukste en liefste van de hele wereld, dat is voor ons niet anders dan voor andere ouders. Maar de uitdagingen waar we voor staan zijn groot, of het nu gaat over de zorg voor je kind, de combinatie zorg en werk of het sociale vangnet wat vaak klein wordt maar o zo nodig is. Als ouder word je opeens losgelaten in de 'wondere wereld' van zorg, instanties en regelgeving, en vaak blijkt deze wereld een ondoordringbaar woud te zijn.

Bijzonder in Arnhem richt zich op ouders van bijzondere kinderen en wil ze helpen de juiste weg te vinden, en tegelijkertijd een sociaal vangnet bieden van ouders in een soortgelijke situatie door het delen van kennis en ervaringen. Die kennis krijgen we van betrokken professionals, de ervaringen van bijzondere ouders die bijdragen aan Bijzonder in Arnhem. Dit alles delen we met elkaar. Online, op deze site, en offline tijdens onze bijeenkomsten voor ouders. Zo kom jij snel op de juiste plek terecht!

Bijzonder in Arnhem is een initiatief voor ouders van bijzondere kids, kinderen met een handicap of uitdaging. Het is bedoeld voor alle ouders in Arnhem, wijkoverstijgend dus, maar is zeker ook interessant voor ouders in wijk De Laar. We organiseren tevens bijeenkomsten, de eerste bijeenkomst is maandag 24 september aanstaande, van 10.00 tot 12.00 uur in het Ronald McDonaldhuis, Heijenoordseweg 5, 6813 GG, Arnhem, 4e verdieping van gebouw A, tel. (026) 352 61 00. Zie ook:

https://www.klimmendaal.nl/klimmendaal_revalidatiespecialisten/ronald_mc...

Voor meer informatie over Bijzonder in Arnhem, zie hun website: https://www.bijzonderinarnhem.nl/

Voor informatie over de bijeenkomsten, zie op deze site: https://www.bijzonderinarnhem.nl/over/bijeenkomsten

Vriendelijke groet,

Bianca Hierck